Faste kjørerruter

Generelt

Royal Transport AS har flere faste daglige og ukentlige ruter som vist under. I tillegg har vi sporadisk transport hvor det ofte vil være ledig kapasitet. Royal Transport AS har samarbeidspartnere både nasjonalt og internasjonalt for både innhenting, utkjøring og terminalhåndtering. Videre tilbyr Royal Transport AS biler i alle størrelser for hurtig levering om det ønskes.

Ta kontakt her om du lurer på noe.

 

Bergen

Royal Transport AS har daglige avganger fra Bergen til Haugesund og Stavanger, samt flere ukentlige avganger til både Kristiansund og Østlandet. I tillegg kan Royal Transport AS tilby innhenting og utkjøring med egne biler i hele stor-Bergen. Royal Transport AS har både kranbiler, semier, skapbiler med lift og pick-up`s for best mulig løsning. Royal Transport AS har også egen terminal med truck om kunden selv vil levere inn varen eller hente den selv.

Haugesund

Royal Transport AS har daglige avganger fra Haugesund til Stavanger, Bergen, Ågotnes og Mongstad. I tillegg har Royal Transport AS ukentlige avganger til Kristiansund og Østlandet. Royal Transport AS har flere samarbeidspartnere i Haugesund både med tanke på terminalhåndtering, innhenting og utkjøring.

Stavanger

Royal Transport AS har daglige avganger fra Stavanger til Haugesund, Bergen, Ågotnes og Mongstad. I tillegg har Royal Transport AS ukentlige avganger til Kristiansund og Østlandet. Royal Transport AS har flere samarbeidspartnere i Stavanger både med tanke på terminalhåndtering, innhenting og utkjøring.

Kristiansund

Royal Transport AS har flere ukentlige avganger fra Kristiansund til Bergen, Ågotnes, Mongstad, Haugesund, Stavanger og Østlandet. Royal Transport AS har flere samarbeidspartnere i Kristiansund både med tanke på terminalhåndtering, innhenting og utkjøring. I tillegg kan Royal Transport AS tilby leveringer og/eller omlastinger langs ruten både til Florø, Ålesund og Molde.

Østlandet

Royal Transport AS har flere ukentlige avganger fra Østlandet til Bergen, Ågotnes, Mongstad, Haugesund, Stavanger og Kristiansund. Royal Transport AS har flere samarbeidspartnere i Østkandsregionen både med tanke på terminalhåndtering, innhenting og utkjøring. Det er også fullt mulig med levering langs ruten som f. eks. Gol og Geilo.

Lokalruter Ågotnes - Bergen - Mongstad

Royal Transport AS har flere daglige avganger mellom Ågotnes og Bergen / Mongstad. I tillegg tilbyr Royal Transport AS innhenting og utkjøring i hele Bergens-regionen samt egen terminal med truck og terminalarbeider.

Kunder har full mulighet til selv og levere inn og hente gods ved terminalen. Terminalen befinner seg på lukket område ved Straume næringspark.

Ekspresser

Royal Transport AS står til tjeneste med alle former for ekspress levering helt uavhengig av godsets størrelse og om det er lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

Spesialtransport

Royal Transport AS tilbyr alle former for spesialtransport av lange, høye, brede, tunge og store kolli. Royal Transport AS har lang erfaring med tanke på planlegging, håndtering og gjennomføring av spesialtransport. Dette vil for kunden bety en rask, trygg og lønnsom håndtering av godset.

Hordaland, Sogn & Fjordane

Royal Transport AS har stålruter i store deler av Hordaland og sporadiske leveringer i Sogn & Fjordane. Disse rutene kan benyttes ved forsendelse av mindre kolli som paller og lignende. I tillegg kan ruten ofte kombineres med lengder. Rutene betjenes stort sett av kranbiler og kransemier, slik at disse kan losse selv når det er behov.

Ved benyttelse av rutene må godset være levert Royal Transport AS, Dokkeskjærskaien dagen før, innhenting kan avtales. Priser avtales for hvert enkelt oppdrag.

Rutene kjøres hovedsaklig som vist under, men rutene kan bli innstilt inntil dagen i forveien. I tillegg til disse rutene kan flere ruter settes opp ved behov.

De fleste rutene har god kapasitet på returlast. Varene kan da direkteleveres, leveres vår terminal til opphenting av kunde, eller videresendes til hvor det skulle være med våre andre rutebiler eller våre samarbeidspartnere.


Publiseringsløsning og webdesign levert av Argo Internett AS ©