Lager og terminal

Royal Transport kan tilby sine kunder både terminaltjenester og lagringstjenester. Royal Transport kan tilby vanlig terminalhåndtering med alle fasiliteter som trucker, traverskrane, og lignende. Royal Transport kan også tilby lagring for både kortere og lengre periode på egen tomt.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål...

Lager

Royal Transport har en større tomt i Straume Næringspark. Tomten er inngjerdet, og har stor låsbar port for tilkomst. Her er det mulig å leie et større utendørs område i tillegg til et stort innendørs lager.

Tomten er på nesten 9 mål, mens innendørs lager er på 500 kvm og en isolert rubbhall på 600 kvm. Det er lagt opp enkelt elektrisk anlegg i bygget. Royal Transport har flere trucker i forskjellige størrelser i umiddelbar nærhet som kan hjelpe til med lasting og lossing.

Ta kontakt med Arne Dyngeland for mer informasjon og for prisforespørsel.

Terminal

Royal Transport har en moderne terminal med de fleste fasiliteter. Her finner en trucker i flere størrelser. Både skyvemasttruck, 3, 5 og 10 tonn's gaffeltrucker, 30 tonn's traverskrane samt pallereoler.

I tillegg har vi løspaller, pallehetter og muligheter for å merke farlig gods.

Hele terminalbygget og uteområdet er avlåst utenom arbeidstid.

Terminaltjenester

Royal Transport tilbyr sine naboer mulighet til å leie truck med fører for lossing/lasting og flytting av gods. Vi kan tilby truck på 3, 5 og 10 tonn.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.


Publiseringsløsning og webdesign levert av Argo Internett AS ©